skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Bortakortet 2023 för samtliga bortamatcher

Bortakortet är ett samarbete mellan HIF och SEF som ger dig som supporter möjlighet att köpa ett säsongskort för alla HIF:s bortamatcher i Superettan 2023. Du är då garanterad inträde till samtliga bortamatcher. Kortet gäller endast på den läktare som anvisats som bortasektion.

Bortakortet är opersonligt och finns i endast 100 exemplar. Passa på att säkra ditt kort innan de tar slut. Kortet kostar 800kr vilket gör det till väl investerade pengar för säsongen.

BESTÄLL BORTAKORTET HÄR!

Du betalar genom swish till 123 633 62 18, märk med ”Bortakortet”. Glöm inte att lägga på 29kr om du väljer att få kortet hemskickat. Väljer du att hämta upp kortet i Olympiashopen så tillkommer ingen extra avgift. Betalning ska ske senast 25 mars.

Beställning sker fram till den 14 mars.

Efter den 14:e mars kan man inte beställa något bortakort. Kortet beräknas vara producerat en vecka innan premiären och kommer därefter levereras till er supportrar.

Intäkterna på försäljningen går oavkortat till supporterfrämjande aktiviteter. HIF kommer i samråd med Supporterklubben Kärnan att stödja projekt som bidrar till en mer positiv supporterkultur.

För en bättre supporterkultur!