Skip to content
Foto: Bildbyrån

Biljettsläpp för Skånederby & majmatcher

Nedan finns mer information om biljettsläppet till herrarnas hemmamatcher mot Sandvikens IF, Skövde AIK och Landskrona BoIS som spelas i maj månad.

Sandvikens IF & Skövde AIK
Biljetterna till hemmamatcherna mot Sandvikens IF och Skövde AIK släpps den 25 april. Till den förstnämnda matchen erbjuder vi samtliga familjer det fasta priset 290kr för 2 vuxna & 2 barn alternativt 1 vuxen och 3 barn på samtliga kategori 2 och kategori 3-platser.

Derby mot Landskrona BoIS
Medlemmar och säsongskortsinnehavare kommer att få förtur på derbybiljetterna från den 25 till och med den 26 april. Om du den 25 april inte hittar länken i din inkorg ber vi dig att först kolla skräpposten och därefter kontakta biljett@hif.se. Om du redan nu vet med dig att du valt att avregistrera dig från våra mejlutskick kan du kontakta oss med en gång.

Därefter kommer en länk att skickas ut till alla de som inte är medlemmar eller säsongskortinnehavare men som varit på de två inledande hemmamatcherna.

Tisdagen den 30 april släpps resterande biljetter upp till allmän försäljning.

Biljetter till bortasektioner
Biljetter till sektioner tilldelade bortasupportrar kommer att säljas via Landskrona BoIS. Klubben kommer att få en biljettlänk som de kommer att skicka ut till sina supportrar. Frågor som rör denna länk hänvisas därför till Landskrona BoIS.

Övriga frågor hänvisas till biljett@hif.se.