Skip to content
Foto: Linda Carlsson

Biljettinformation inför det allsvenska kvalet

Lördagen den 11 december klockan 15:00 spelas den första kvalmatchen av två. Vilket motstånd vi tar emot på Olympia vet vi inte än men ert stöd behöver vi oavsett. Nedan finns biljettinformation inför matchen.

Säsongskortsinnehavare
Det allsvenska kvalet ingår vanligtvis inte i ett säsongskort men under denna minst sagt ovanliga säsong har vi valt att bjuda alla säsongskortsinnehavare på denna match.
För dig som vill stötta klubben ekonomiskt ändå finns valet att betala 100 kronor för platsen istället för att boka en fribiljett. Valet gör du i flödet när du skrivit in din kampanjkod. Kampanjkod och mer information om hur du bokar hittar du som säsongskortsinnehavare i din mejlkorg.

Vid frågor som inte besvaras av informationen i mejlet kan du kontakta biljett@hif.se.

Allmänt biljettsläpp
Det allmänna biljettsläppet sker onsdagen den 1 december klockan 14:00. Vi vill och hoppas att helsingborgarna sluter upp och ställer sig bakom HIF i denna viktiga match. Därför kommer vi att ta bort sektionsindelningarna på sittplats för att istället ha ett pris som gäller på samtliga sittplatser, ett pris på ståplats och ett pris för barn till och med 12 år.

Prislista för hemmasupportrar
Sittplats (alla kategorier) – 150kr
Ståplats – 100kr
Barn till och med 12 år oavsett plats på arenan – 50kr

Föreningserbjudande – klicka här!

Biljetter till bortamatchen
Den 14 december klockan 19:00 spelas den andra och avgörande kvalmatchen på bortaplan. Eftersom vår motståndare i kvalet ännu inte är klar får vi avvakta med information och besked gällande biljetter till bortamatchen.