Skip to content
Foto: Bildbyrån

Armin Gigović lämnar HIF

Armin Gigovićs låneavtal med HIF har gått ut och mittfältaren är klar för danska Odense BK.

I mars månad skrev HIF på ett låneavtal med hemvändaren Armin Gigović. Mittfältaren spelade 16 allsvenska matcher och stod för två mål, varav målet hemma mot GIF Sundsvall gav tre poäng. Nu fortsätter han karriären i Danmark.

– När jag kom hem det var bara en klubb jag ville spela för – mitt HIF. Jag fick ett väldigt fint mottagande och försökte hjälpa klubben så mycket jag kunde. Jag är väldigt tacksam för denna möjlighet och hoppas att HIF klarar det allsvenska kontraktet. Tack för den här gången, säger Armin.

På återseende

– Vi visste om Armins ambitioner och är tacksamma för att han valde att vända hem till HIF. Vi välkomnar alltid bra fotbollsspelare och särskilt HIF:are som Armin. Nu önskar vi honom lycka till i Danmark och hoppas att våra vägar möts igen i framtiden, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist.

Vi tackar Armin för denna sejour i klubben och önskar lycka till!