skip to Main Content

Arian Kabashi klar för HIF

Helsingborgs IF och Dalkurd FF är överens om en övergång för Arian Kabashi. Forwarden har tecknat ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025.

Arian Kabashi lämnade i tidig ålder moderklubben Hestrafors IF för spel i IF Elfsborgs ungdomsakademi. Han tillhörde Boråsklubben ända fram till förra året då han flyttade permanent till Dalkurd FF dit han varit utlånad tidigare. Dessförinnan hade han även en lånesejour i GAIS.

Med fem mål och två assist har 25-åringen stått bakom mer än hälften av målen som Dalkurd FF gjort under de 16 inledande omgångarna av årets säsong i Superettan.

– Jag är glad att det äntligen är klart och att jag är här. Det är en stor ära att vara i Helsingborg. HIF är en storklubb och jag har hört mycket gott både om tränarna och faciliteterna så jag är väldigt glad över att vara här, säger Arian.

– Arian har haft en fin utveckling under de två senaste åren och gjort många poäng för Dalkurd FF. Han är en spelare med bra genombrottskraft och avslut som kan spela i flera offensiva roller så vi är väldigt glada att ha honom hos oss, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist.

Vi hälsar Arian varmt välkommen till HIF!