Skip to content
Foto: Johan Lilja

Årets hemmatröja 2024 är här!

Vi bär inte bara stadens namn i vårt namn, vi är en naturlig del av den. Precis som Helsingborg är en del av Helsingborgs IF.

Årets hemmatröja är därför en hyllning till våra supportrar, till kärnan, vår älskade stad och alla i Helsingborg som alltid stått bakom oss. Under 2024 kommer vi att bära med oss kärnan, stadens främsta symbol, var vi än spelar och representera vår stad lika stolt som vi representerar vårt klubbmärke.

Tröjan är fortsatt tillverkad av 100% återvunnet material. Klubbmärket på bröstet och Skånes Stolthet i nacken består av en skimrande satängstransfer som ger ett elegant och modernt 3D-uttryck.

Tröjan finns tillgänglig för köp från och med idag, fredagen den 15 mars, på Olympiashopen.se samt i Olympiashopen som håller öppet 10:00-18:00. Pris i butik är 699kr för vuxen och 599 för junior.

Köp Hemmatröja 2024 Herr här!

Köp Hemmatröja 2024 Dam här!
____________________

Har du förbeställt en tröja?
Då kan du hämta den i Olympiashopen vid varje tillfälle shopen har öppet, inklusive matchdagar. Vänligen kom direkt fram till kassan och säg ditt namn samt ordernummer.

Har du inte möjlighet att hämta tröjan i Olympiashopen? Då kan du kontakta oss på biljett@hif.se så kan vi skicka tröjan till dig mot en fraktkostnad på 99kr.