skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Aktiviteter utanför Olympia

Vi ser framemot att välkomna er alla till Olympia när herrarna spelar seriepremiär på tisdag. För att erbjuda en härlig helhetsupplevelse finns en rad aktiviteter utanför arenan från 60 minuter innan avspark.

Sydost om Olympia har vi popcornutdelning för de minsta, men även andra som är sugna. Här finns också möjlighet att få en ansiktsmålning i HIF-tema för att verkligen visa sina färger under matchen. Medan barnen målar ansiktet, provar på fotbollsdart eller speed shooting kan föräldrarna passa på att köpa en god, grillad korv på samma ställe. Vill man bara ta in atmosfären och ladda upp inför matchen ges naturligtvis möjlighet till det med uppfriskande musik på plats.

På samma område finns möjlighet att lämna in kläder för att stötta HIF-fonden. Denna möjlighet ges även utanför Olympia nordvästra del. Läs mer om fonden här!

I den nordvästra delen finns också utdelning av popcorn såväl som möjlighet till ansiktsmålning och dans till musik. Även här grillar vi god korv för den som är småhungrig redan innan man kliver in på Olympia.

Säkra din plats till seriepremiären här!

Se kartan nedan för mer detaljerad beskrivning.