skip to Main Content
Foto: Hampus Torbjörnsson

Gå 2 betala för 1 till hemmamatchen mot GIF Sundsvall

Söndagen den 3 oktober klockan 15:00 är det äntligen dags för oss alla att återförenas på Olympia. GIF Sundsvall kommer på besök och restriktionerna tillåter er alla att återvända till platserna där ni hör hemma.

Biljetterna släpps imorgon, fredagen den 24 september klockan 13:00, och erbjudandet köp 2 betala för 1 gäller för samtliga platser på Olympia fram till och med den 2 oktober. Nyttja erbjudandet här!

Återförening i sportbaren
Sportbaren är nu åter en del av matcharrangemanget. Det innebär att du bokar bord på förhand om du önskar äta från 2 timmar innan match. Vill du ladda upp med en kall dryck är du välkommen utan någon bokning. Dessutom säljs wrapade burgare ”on the go” utan att bokning krävs.

Öppettider:
Från 13:00 och fram till en timme efter slutsignal.

Meny i baren:
Öl
Vin
Shots
Läsk/Vatten
Alkoholfria alternativ
Begränsat urval av sprit
Wrapade burgare
Snacks

Meny för förbokade sittplatsgäster:
Skagen
Nachos med dip
Ceasarsallad

Hamburgare
Kycklingburgare
Halloumiburgare

Chokladkaka med vispgrädde

Vi hälsar er alla välkomna tillbaka till sportbaren på Olympia!

Vänligen uppmärksamma följande:
– Du måste ha matchbiljett för att komma in.

Sektion 52 & 53 blir covidanpassade sektioner
Sektion 52 och 53 på Norra läktaren kommer fungera som en Covid-anpassad läktare, där de som önskar ska kunna se matcherna med fortsatt avstånd till andra besökare. Till dessa sektioner kommer det inte heller vara möjligt att röra sig fritt, och en separat entré kommer att tillämpas. Detta för att öka tryggheten och minska smittorisken, för att så många som möjligt ska kunna komma till Olympia utan att behöva oroa sig för en ökad smittorisk.

Ingång till dessa sektioner görs genom en tillfällig entré så länge dessa omständigheter
gäller.

Till de sektioner på Norra läktaren som inte är Covid-anpassade är ingången fortsatt genom nordvästra entrén. Bortasupportrar går som tidigare in genom en separat entré, markerad N. I övrigt gäller ordinarie sektioner och entréer.

Boka bord i Akea Lounge
Vi är glada att kunna erbjuda platser i Akea Lounge för dig som både vill äta god mat och heja fram di röe från läktarplats. I paketet ingår tvårättersmiddag samt fika i halvtidspausen. Dessutom får du sittplats på vadderad stol på Östra Övre. Har du önskemål om att sitta någon annanstans på arenan ber vi dig att ange det i bokningen. Är du säsongskortsinnehavare betalar du naturligtvis inte något extra för läktarplatsen.

Ta med familjen eller kompisgänget och njut av maten till utsikten av Olympia för att sedan bära fram laget till tre poäng!

Pris inklusive biljett: 495 kr
Pris endast mat: 395 kr (säsongskort)