skip to Main Content

Vad kostar ett säsongskort 2021?

1 907kr. För ungdom och pensionärer kostar det 1 400kr.
Vad ingår i mitt säsongskort 2021?
Årets säsongskort ger dig tillgång till en onumrerad plats på Olympia för hemmamatcher för både Herr och Dam 2021 där vi förbehåller oss rätten att placera dig på en plats efter de restriktioner och åtgärder vi måste vidta för att tillåtas ha publik på arenan. Vid begränsad publik ger säsongskortet dig förtur till utlottning av plats.
Ingår även hemmamatcher i Svenska Cupen och/eller träningsmatcher i säsongskortet 2021?
Ja, i de fall då restriktionerna tillåter publik. Vid begränsad publik ger säsongskortet dig förtur till utlottning av plats.
Har Helsingborgs IF en plan för att hantera ett matcharrangemang på ett smittsäkert sätt?
Ja. Olympia är en stor och modern arena som möjliggör för oss att anpassa oss efter de restriktioner som finns. Vi har planer för olika scenarion och vi följer de protokoll som vi är ålagda från Svensk Elitfotboll.
När kommer Helsingborgs IF att börja släppa in publik?
Publik kommer att släppas in så snart restriktionerna för offentliga sammankomster tillåter 300 personer eller fler.
Om endast ett fåtal hundra/tusen personer får släppas in på arenan, hur prioriteras supportrarna?
Vid restriktioner på antalet åskådare på plats kommer de som köpt årets säsongskort att prioriteras i en utlottning av platser (en plats per säsongskort).
Kommer supportrar som inte köpt säsongskort 2021 att få möjlighet att se matcher på Olympia om publikrestriktioner kvarstår?
Ja, vid det fall då publikrestriktionerna innebär en högre kapacitet än antalet sålda säsongskort. Vi kommer då att sälja biljetter enligt först-till-kvarn-principen.
Vad händer med mina befintliga platser när jag inte kan köpa mitt vanliga kort/plats i år?
Dina platser som du köpt föregående år fryses åt dig och blir tillgängliga igen säsongen 2022.
Vad händer om allt återgår till det normala och ni får fylla Olympia igen?
Vid det fall då vi får ta in full kapacitet på arenan, eller i vart fall ett tillräckligt stort antal åskådare för att det ska vara möjligt, kommer de säsongskortsinnehavare som köpt det onumrerade säsongskortet 2021 erbjudas att köpa ett vanligt säsongskort till sin ordinarie plats. Priset kommer i så fall baseras på hur många matcher som då återstår på säsongen och vi kommer också beakta hur många matcher som det onumrerade säsongskortet 2021 kunnat nyttjas och det belopp som redan erlagts. Det kan innebära att det inte tillkommer några kostnader men oavsett hur många matcher som återstår eller som det onumrerade säsongskort 2021 kunnat nyttjas kommer någon återbetalning av vad som erlagts aldrig göras.
Förbinder jag mig att köpa säsongskort för resterande del av säsongen 2021 om allt återgår till det normala?
Nej. Ditt onumrerade säsongskort för 2021 kommer att gälla även om förutsättningarna återgår till det normala och du behöver således inte köpa ett vanligt säsongskort. Om du vill försäkra dig om din ordinarie plats för 2021 behöver du dock köpa ett vanligt säsongskort. Annars förbehåller vi oss rätten att placera ut personer med det onumrerade specialkortet för 2021 på en onumrerad plats. Du kommer emellertid ändå att behålla din förtur till din plats inför 2022 även om du väljer att inte köpa ett vanligt säsongskort 2021.
Jag önskade återbetalning för mitt säsongskort 2020, vad händer med min plats nu?
Även om du önskade återbetalning för 2020 fryses din plats och är tillgänglig för dig 2022.
Hur hanteras eventuell återbetalning av säsongskorten 2021?
Då årets säsongskort är ett specialkort för 2021 och således inte ett ordinarie säsongskort är det inte möjligt att begära återbetalning. Värdet för kortet kan inte heller överföras till
säsongen 2022.
När skickas säsongskorten 2021 ut?
Ditt säsongskort kommer att skickas ut i början av april.
Jag är rörelsehindrad och vill köpa säsongskort 2021. Kommer jag att kunna nyttja platser för rörelsehindrade? Behöver jag ytterligare säsongskort för brukare, ledsagare eller assistent?
Säsongskortet är självklart tillgängligt för alla supportrar. Rutiner kring entré och plats återkommer vi med när det blir aktuellt med match inför publik. Du behöver inte införskaffa
ytterligare säsongskort för din brukare, ledsagare eller assistent.
Gäller säsongskortet även på damlagets hemmamatcher?

Ja!

Allmänna villkor