• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Vanligaste frågorna

Här samlar vi de vanligaste frågorna och svaren kring säsongskort 2018.
Finner du inte svaret på din fråga här? Kontakta oss gärna!

 

Öppettider Olympiashopen:
Aktuella öppettider i Olympiashopen finner du här!

Varför ska jag köpa säsongskort för 2018?
Med ett säsongskort i plånboken har du den plats som passar dig allra bäst på HIF:s 15 hemmamatcher i Superettan! Det är ett enkelt och framförallt prisvärt jämfört med att köpa biljetter till matcherna. Som säsongskortsinnehavare är du med i gemenskapen i HIF-familjen och får löpande information. Dessutom får du förmåner såsom förtur till släpp och gratisresor med buss 84. Men framför får du kvalitetstid med dina Olympiavänner och laget i ditt hjärta. HIF upplevs bäst på Olympia!

Vad gäller säsongskort 2018 till?
Till de 15 ordinarie hemmamatcherna i Superettan under säsongen 2018.
Säsongskortet ger även förtur till köp av biljetter till hemmamatcher i; Svenska Cupen samt eventuellt Europaspel (UEFA Europa League).

Är säsongskort personligt?
Nej – kortet är inte personligt. Tvärtom – vi uppmuntrar dig att låna ut ditt kort om du själv inte kan gå på en match så att platsen inte står tom. Namnet på kortet spelar alltså ingen roll.

Däremot är platskategori och priskategori fasta. Ståplatskort kan endast användas på ståplats, ungdomskort kan endast användas av ungdomar, pensionärskort kan endast användas av pensionärer och studentkort kan endast användas av en student med ett giltigt CSN- eller Mecenat-kort.

När startar försäljningen av säsongskort 2018 och var köper jag mitt kort?
2017-års säsongskortsinnehavare har förtur från och med 23 november. Säsongskorten släpps för allmänheten den 1 december kl 11.00.
Du skaffar ditt säsongskort på HIF.se/sasongskort eller i Olympiashopen.

 


Jag har inget lösenord – vad gör jag?

Under inloggningsrutan på säsongskortshemsidan >> kan du klicka på ”Har du glömt dina inloggningsuppgifter”. Fyll i din mailadress så får du en återställningslänk via mail.
Fungerar det inte, kontakta oss så att vi kan undersöka om vi har korrekt mailadress registrerad. Du når oss bäst på mail sasongskort@hif.se eller i Olympiashopen.

Hur betalar jag mitt säsongskort?
Du skaffar ditt säsongskort på HIF.se/sasongskort eller i Olympiashopen. Du kan betala med kort, kontant (endast Olympiashopen) samt avbetalning (endast på HIF.se/sasongskort).

Önskar du en faktura, då tillkommer det 50kr i fakturaavgift men då får du också hjälp personligen. Du når oss bäst på telefon 042-37 70 03, mail sasongskort@hif.se eller i Olympiashopen.

Kan man ge bort ett säsongskort i julklapp?
Ja. I Olympiashopen finns det möjlighet att köpa säsongskort som julklapp. Dock skickas korten ut först senare (se nedan).
Ett bra alternativ är också att ge bort ett HIF-presentkort. Då kan mottagaren själv välja plats och sektion. Ladda med ett säsongskort eller valfritt värde som kan nyttjas i Olympiashopen (giltigt 12 månader). Presentkorten köps i Olympiashopen.

När får jag mitt säsongskort för 2018?
Vi anpassar utlämning och utskick av säsongskort till premiären vilket innebär att vi lär skicka ut korten i slutet på mars månad. Om du beställer ditt säsongkort därefter tar det cirka en vecka från beställningsdatum innan du har ditt kort i handen.

Vad kostar ett säsongskort?
Ett säsongskort kostar mellan 1300-7450kr för ett ordinarie kort.
Rabatt ges till:
– Barn mellan 5-12 år
– Ungdomar mellan 13-18 år
– Studerande (mot uppvisande av giltig studentlegitimation (Stampus, CSN eller Mecenat))
– Pensionärer (ålderspensionär samt förtidspensionär mot uppvisande av intyg).

Dessutom får du det nya Olympiakortet laddat med 350kr ifall du blir medlem och köper ditt säsongskort senast den 1 mars! OBS! Var noga med att det står samma namn på säsongskortet som på medlemskapet annars har vi ingen möjlighet att synka detta. Medlemskapet är personligt och kostar 350kr.
Du kan bara vara medlem som privatperson – inte som företag.

Hur kommer det sig att priserna för det billigaste säsongskortet skiljer sig så mycket från de dyraste?
Vi har olika koncept på våra olika delar av arenan för att alla ska kunna komma och hitta en sektion som passar just dem. Fullständig prislista finns här >>

Vad ska jag göra om min förbokade plats inte passar mig?
Vill du ha en annan plats än din förbokade kan du själv byta på säsongskortssidan (HIF.se/sasongskort) eller kontakta oss. Du når oss bäst på mail sasongskort@hif.se eller i Olympiashopen.
Om du byter plats på säsongskortssidan är vi tacksamma om du kontaktar oss och meddelar detta så att vi kan avboka platsen och göra den tillgänglig för någon annan.
Har du fyllt 18, börjat eller slutat studera, eller blivit pensionär? Kontakta oss så hjälper vi dig att ändra dina uppgifter.

Varför är familjeläktaren placerad bredvid bortasupportrarna?
På sektion 39 kan vi erbjuda familjerna en egen aktivitetshörna tillsammans med andra hemmasektioner. Dessutom är det nära till toalett och kiosk. Det finns ingen väg mellan bortasektionen och familjeläktaren. Det går inte att ta sig emellan sektionerna helt enkelt. Den nya arenan ger bortasupportrarna ett väl inhägnat och kontrollerat område där de endast kommer åt sina faciliteter. På de flesta matcher är bortasupportrarna placerade på den västra delen av norra läktaren.

NYHETER

U19: Inför HIF-GAIS

2018-08-21 20:00

Under onsdagen spelas tredje omgången i playoff-serien till Allsvenskan Södra…

LÄS MER

Matchtrupp och intervju med huvudtränare Per-Ola Ljung inför Eskilsminne IF – HIF

2018-08-21 12:30

Imorgon, onsdagen den 22 augusti klockan 18:30, gästar HIF Harlyckan…

LÄS MER

Årets julbord äter du i Bistro1907 på Olympia!

2018-08-20 13:21

Varje torsdag, fredag och lördag från 22/11. Hemlagat och närproducerat…

LÄS MER

Förutsättningarna för eventuell flytt av matcher

2018-08-20 12:40

HIF- och landslagskaptenen meddelade att han kommer att fortsätta spela…

LÄS MER

U17: 2-1 mot HBK

2018-08-20 12:12

U17-laget tog under gårdagen andra raka segern i slutspelsserien genom…

LÄS MER

Läs Inspel #3/2018 här!

2018-08-20 11:49

Nu är det senaste numret av Inspel tillgängligt som blädderbar…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...