• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Vanligaste frågorna

Här samlar vi de vanligaste frågorna och svaren kring säsongskort 2017. Finner du inte svaret på din fråga här? Kontakta oss gärna!

Du når oss bäst på:
telefon 042-377003
mail biljett@hif.se
eller i Olympiashopen.

Öppettider Olympiashopen:
Aktuella öppettider i Olympiashopen finner du här!

Varför ska jag köpa säsongskort för 2017?
Med ett säsongskort i plånboken har du den plats som passar dig allra bäst på HIF:s 15 hemmamatcher i Superettan. Det är ett enkelt och framförallt prisvärt jämfört med att köpa biljetter till matcherna. Som säsongskortsinnehavare är du med i gemenskapen i HIF-familjen och får löpande information. Dessutom får du förmåner såsom förtur till släpp och gratisresor med buss 84. Men framför får du kvalitetstid med dina Olympiavänner och laget i ditt hjärta. HIF upplevs bäst på Olympia!

Vad gäller säsongskort 2017 till?
Till de 15 ordinarie hemmamatcherna i Superettan under säsongen 2017.
Säsongskortet ger även förtur till köp av biljetter till hemmamatcher i; Svenska Cupen samt eventuellt Europaspel (UEFA Europa League).

Är säsongskort personligt?
Nej – kortet är inte personligt. Tvärtom – vi uppmuntrar dig att låna ut ditt kort om du själv inte kan gå på en match så att platsen inte står tom. Namnet på kortet spelar alltså ingen roll.

Däremot är platskategori och priskategori fasta. Ståplatskort kan endast användas på ståplats, ungdomskort kan endast användas av ungdomar, pensionärskort kan endast användas av pensionärer och studentkort kan endast användas av en student med ett giltigt CSN- eller Mecenat-kort.

När startar försäljningen av säsongskort 2017 och var köper jag mitt kort?
2016-års säsongskortsinnehavare har förtur från och med 1 december. Personer med säsongskort 2013, 2014 och eller 2015 har förtur från och med 9 december klockan 11. Säsongskorten släpps för alla på luciadagen den 13 december klockan 11. Du skaffar ditt säsongskort på HIF.se/sasongskort eller i Olympiashopen.

boka-din-plats

Jag har inget lösenord – vad gör jag?
Under inloggningsrutan på säsongskortshemsidan >> kan du klicka på ”Har du glömt dina inloggningsuppgifter”. Fyll i din mailadress så får du en återställningslänk via mail.
Fungerar det inte, kontakta oss så att vi kan undersöka om vi har korrekt mailadress registrerad. Du når oss bäst på telefon 042-377003, mail biljett@hif.se eller i Olympiashopen.

Hur betalar jag mitt säsongskort?
Du skaffar ditt säsongskort på HIF.se/sasongskort eller i Olympiashopen. Du kan betala med kort, kontant (endast Olympiashopen), swish (endast Olympiashopen) samt avbetalning (endast på HIF.se/sasongskort) samt avbetalning (endast på HIF.se/sasongskort).

Önskar du fakturering? Då vill vi hjälpa dig personligen. Du når oss bäst på telefon 042-377003, mail biljett@hif.se eller i Olympiashopen.

Kan man ge bort ett säsongskort i julklapp?
Ja. I Olympiashopen finns det möjlighet att köpa säsongskort som julklapp. Dock skickas korten ut först senare (se nedan).
Ett bra alternativ är också att ge bort ett HIF-presentkort. Då kan mottagaren själv välja plats och sektion. Ladda med ett säsongskort eller valfritt värde som kan nyttjas i Olympiashopen (giltigt 12 månader). Presentkorten köps i Olympiashopen.

När får jag mitt säsongskort för 2017?
Vi anpassar utlämning och utskick av säsongskort till premiären vilket innebär att vi lär skicka ut korten i mars. Om du beställer ditt säsongkort därefter tar det cirka två veckor från beställningsdatum innan du har ditt kort i handen.

Vad kostar ett säsongskort?
Ett säsongskort kostar mellan 1300-12900 kronor för ett ordinarie kort.
Rabatt ges till:
– barn mellan 5-12 år
ungdomar mellan 13-18 år
-studerande (mot uppvisande av giltig studentlegitimation (Stampus, CSN eller Mecenat))
– pensionärer (ålderspensionär samt förtidspensionär mot uppvisande av intyg).
Dessutom får du 300 kronor rabatt ifall du är medlem i HIF. Medlemskapet är personligt och kostar 350 kronor. Du kan bara vara medlem som privatperson – inte som företag. Medlemsrabatten kan nyttjas för ett kort per medlem. Du tecknar ditt medlemskap innan du löser ditt säsongskort. Det gör du enklast via vår medlemshemsida >> alternativt genom att maila medlem@hif.se.
Barnens säsongskort på Rio-Nalles familjeläktare rabatteras med 100 kronor om barnet är medlem i HIF eller Rio-klubben 2017.
Fullständig prislista finns här >>

Hur kommer det sig att priserna för det billigaste säsongskortet skiljer sig så mycket från de dyraste?
Vi har olika koncept på våra olika delar av arenan för att alla ska kunna komma och hitta en sektion som passar just dem. Fullständig prislista finns här >>

Vad ska jag göra om min förbokade plats inte passar mig?
Tack till alla säsongskortsinnehavare 2016 som lämnade in önskemål om plats för 2017 under sommaren. Vi har gjort vårt allra bästa för att pussla ihop platserna baserat på era önskemål och var ni har suttit tidigare.
Vill du ha en annan plats än din förbokade kan du själv byta på säsongskortssidan (HIF.se/sasongskort) eller kontakta oss. Du når oss bäst på telefon 042-377003, mail biljett@hif.se eller i Olympiashopen.
Om du byter plats på säsongskortssidan är vi tacksamma om du kontaktar oss och meddelar detta så att vi kan avboka platsen och göra den tillgänglig för någon annan.
Har du fyllt 18, börjat eller slutat studera, eller blivit pensionär? Kontakta oss så hjälper vi dig att ändra dina uppgifter.

Varför är familjeläktaren placerad bredvid bortasupportrarna?
sektion 39 kan vi erbjuda familjerna egen entré och en aktivitetshörna tillsammans med andra hemmasektioner. Dessutom är det nära till toalett och kiosk. Det finns ingen väg mellan bortasektionen och familjeläktaren. Det går inte att ta sig emellan sektionerna helt enkelt. Den nya arenan ger bortasupportrarna ett väl inhägnat och kontrollerat område där de endast kommer åt sina faciliteter. På de flesta matcher är bortasupportrarna placerade på den västra delen av norra läktaren.

NYHETER

Kryss på Stora Valla

2017-10-21 17:52

Mötet mellan Degerfors IF och HIF på Stora Valla slutade…

LÄS MER

Startelvan mot Degerfors IF

2017-10-21 14:56

Klockan 16:00 är det avspark mellan Degerfors IF och HIF…

LÄS MER

Inför Degerfors IF – HIF: Matchtrupp och Studio Olympia

2017-10-20 12:02

Lördagen den 21 oktober klockan 16:00 gästar HIF Stora Valla…

LÄS MER

Bortamatchen mot Degerfors visas inte i sportbaren

2017-10-18 14:11

Lördagen den 21 oktober gästar HIF Stora Valla för att…

LÄS MER

Mamudo Moro klar för HIF

2017-10-17 17:00

Mamudo Moro har skrivit på för HIF och kommer att…

LÄS MER

Förlust mot IFK Värnamo

2017-10-16 20:51

HIF förlorade med 2-1 mot IFK Värnamo. Hemmalagets mål gjordes…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...