skip to Main Content

Valvet ny nätverkspartner till HIF

Helsingborgs IF är glada att Valvet efter några års frånvaro nu är tillbaka som partner till föreningen.

– Vi är jätteglada över att ha Valvet tillbaka som partner till klubben. Det är ett stort varumärke som är viktigt för regionen och som vi är stolta över att samarbeta med. Tillsammans delar vi samma mål och ambitioner som vi ser framemot att uppnå, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.

– Valvet är glada och stolta över att återigen vara en partner till Helsingborgs IF. HIF är en viktig och central del av Helsingborg och nordvästra Skåne och därför känns samarbetet naturligt för oss som har detta som huvudmarknad. Vi delar dessutom HIF:s vision och värdegrund och tillsammans kan vi skapa en region att vara stolta över, säger Lotta Edenhammar, VD på Valvet.

Om Valvet
Valvet startade 1991 och har sitt huvudkontor på Kajpromenaden 21 i Helsingborg. Under åren har 5 medarbetare blivit 28 och Valvet har idag kontor i Helsingborg, Viken, Höganäs och Ängelholm. Valvets primära fokus ligger på unika bostäder med kustnära läge i nordvästra Skåne. Visionen är att leverera premiumkvalitet i allt som görs och det har Valvet gjort i snart 30 år.