skip to Main Content
Foto: Linda Carlsson

Vaccinbevis krävs inte i kvalmatcherna – Läs mer!

Från och med den 1 december gäller nya restriktioner för inomhusevenemang. Det innebär att HIF:s matcher inte omfattas av restriktionerna där vaccinpass krävs. Helsingborgs IF och Svensk Elitfotboll uppmuntrar dock alla att vaccinera sig.

Restauranger
Restauranger omfattas inte av kravet på vaccinationsbevis och kan dessutom räknas in i den offentliga tillställningen som äger rum utomhus. Det vill säga att vi inte kontrollerar vaccinationsbevis på gästerna.

Fortsatt ansvarstagande gällande Covid-19
Vi vill uppmana samtliga besökare att ta ett fortsatt ansvar gällande Covid-19, trots att restriktionerna avvecklats. Detta för att minska smittspridning och ta ett ansvar gentemot sina medmänniskor. På så vis kan så många som möjligt känna sig trygga i att besöka Olympia.

Det innebär att vid sjukdomssymptom stanna hemma, att fortsättningsvis hålla avstånd till andra, hålla en god handhygien, samt att hosta eller nysa i armvecket. Dessutom uppmanas alla som har möjlighet att vaccinera sig för att minska smittspridning. Dessa rekommendationer är för din skull som besökare, samt för alla som arbetar med matcharrangemangen.

Ta ditt ansvar, tänk på andra och välkommen till Olympia!