• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Tack alla 16089 som kom till Olympia igår!

Tillsammans skapade ni magi och för första gången efter ombyggnaden fyllde vi Olympia. TACK!

Vi visste att det skulle komma mycket folk och vi drömde om ett fullsatt Olympia när spelschemat planerades och att ”Granen” skulle återvända, den drömmen besannades och vi fick även med oss tre poäng som pricken över ”I”-et. Vi visste också att det skulle bli en utmaning att ha så mycket folk på plats och inte minst utmaningen att få logistiken runt kioskerna att fungera.

Allt gick inte smärtfritt, det är vi medvetna om och gör man något för första gången, som att fylla en arena med lite över 16000 människor, så kan det bli ”barnsjukdomar” på vägen.

Som många av er säkert både upplevde och hörde speakern i första halvlek säga så brottades vi med kassaproblem på hela Olympia. Främst i kioskerna. Vad som orsakade detta problem vet vi inte idag, men arbetet med att felsöka felet/en påbörjades redan igår. Det är av högsta intresse för oss att identifieras felet och hitta en lösning så att detta inte upprepas. Mycket ligger utanför vår egen kunskap och vi får förlita oss på våra leverantörer och vi kommer självklart följa upp detta med dem.

Problemen som många av er upplevde var kassor som inte tog emot kort utan enbart swish, sega betalningar där kassorna inte kunde ansluta till servern och kassor som helt la av och där ni fick byta kö. Allt detta vet vi om och kan bara beklaga. Vi var till denna match så förberedda vi kunde vara mitt i semestertider, så många i personalen var ny, oerfaren men hade en vilja att leverera god service och gjorde sitt yttersta för att du som besökare skulle få en bra upplevelse. Våra kiosker och lager var maxade och alla kylar och kylrum fyllda till bredden, men det räckte inte och kylarna hann inte kyla ner den dryck som togs in extra, därav fick en del av er inte helt kyld dryck. Vädret spelar stor roll och vi är inte ensamma med just detta problem.

Vi tar åt oss av kritiken som nått oss och vi lär oss av den och feedback från er besökare är viktig. Vi jobbar nu stenhårt för en förbättring till söndagen den 19 augusti när vi tar emot Landskrona BOIS på ett, förhoppningsvis igen, fullsatt Olympia.
KÖP BILJETTER HÄR!
Publicerades 2018-08-03 13:22 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Matchtrupp och intervju med huvudtränare Per-Ola Ljung inför Eskilsminne IF – HIF

2018-08-21 12:30

Imorgon, onsdagen den 22 augusti klockan 18:30, gästar HIF Harlyckan…

LÄS MER

Årets julbord äter du i Bistro1907 på Olympia!

2018-08-20 13:21

Varje torsdag, fredag och lördag från 22/11. Hemlagat och närproducerat…

LÄS MER

Förutsättningarna för eventuell flytt av matcher

2018-08-20 12:40

HIF- och landslagskaptenen meddelade att han kommer att fortsätta spela…

LÄS MER

U17: 2-1 mot HBK

2018-08-20 12:12

U17-laget tog under gårdagen andra raka segern i slutspelsserien genom…

LÄS MER

Läs Inspel #3/2018 här!

2018-08-20 11:49

Nu är det senaste numret av Inspel tillgängligt som blädderbar…

LÄS MER

Dagens lunch vecka 34

2018-08-19 21:09

Varmt välkomna att äta god lunch i sportbaren på Olympia…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...