• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Tack alla 16089 som kom till Olympia igår!

Tillsammans skapade ni magi och för första gången efter ombyggnaden fyllde vi Olympia. TACK!

Vi visste att det skulle komma mycket folk och vi drömde om ett fullsatt Olympia när spelschemat planerades och att ”Granen” skulle återvända, den drömmen besannades och vi fick även med oss tre poäng som pricken över ”I”-et. Vi visste också att det skulle bli en utmaning att ha så mycket folk på plats och inte minst utmaningen att få logistiken runt kioskerna att fungera.

Allt gick inte smärtfritt, det är vi medvetna om och gör man något för första gången, som att fylla en arena med lite över 16000 människor, så kan det bli ”barnsjukdomar” på vägen.

Som många av er säkert både upplevde och hörde speakern i första halvlek säga så brottades vi med kassaproblem på hela Olympia. Främst i kioskerna. Vad som orsakade detta problem vet vi inte idag, men arbetet med att felsöka felet/en påbörjades redan igår. Det är av högsta intresse för oss att identifieras felet och hitta en lösning så att detta inte upprepas. Mycket ligger utanför vår egen kunskap och vi får förlita oss på våra leverantörer och vi kommer självklart följa upp detta med dem.

Problemen som många av er upplevde var kassor som inte tog emot kort utan enbart swish, sega betalningar där kassorna inte kunde ansluta till servern och kassor som helt la av och där ni fick byta kö. Allt detta vet vi om och kan bara beklaga. Vi var till denna match så förberedda vi kunde vara mitt i semestertider, så många i personalen var ny, oerfaren men hade en vilja att leverera god service och gjorde sitt yttersta för att du som besökare skulle få en bra upplevelse. Våra kiosker och lager var maxade och alla kylar och kylrum fyllda till bredden, men det räckte inte och kylarna hann inte kyla ner den dryck som togs in extra, därav fick en del av er inte helt kyld dryck. Vädret spelar stor roll och vi är inte ensamma med just detta problem.

Vi tar åt oss av kritiken som nått oss och vi lär oss av den och feedback från er besökare är viktig. Vi jobbar nu stenhårt för en förbättring till söndagen den 19 augusti när vi tar emot Landskrona BOIS på ett, förhoppningsvis igen, fullsatt Olympia.
KÖP BILJETTER HÄR!
Publicerades 2018-08-03 13:22 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Johan Persson om att vara med under första träningsveckan: “Helt underbart”

2019-01-14 14:11

Mittfältaren Johan Persson, som missade stora delar av 2018 års…

LÄS MER

Prolympia har ambitionen att i samarbete med HIF starta en högstadieskola i Helsingborg

2019-01-11 15:00

HIF och Prolympia, som är specificerade på att driva idrottsskolor…

LÄS MER

Dagens lunch i sportbaren från och måndagen 14/1 – Här är menyn!

2019-01-11 13:04

Efter jul- och nyårsuppehåll börjar sportbaren på Olympia servera dagens…

LÄS MER

Vi söker ideella krafter till kommunikationsavdelningen

2019-01-09 13:49

År 2019 är HIF tillbaka i Allsvenskan och det gäller…

LÄS MER

Pär Hansson positiv om nackskadan: “Det har läkt”

2019-01-08 13:24

Pär Hansson skadade nacken efter en olycklig landning mot IK…

LÄS MER

Olympiashopens öppettider under januari

2019-01-08 12:52

Efter julledigheten kommer Olympiashopen att ha öppet onsdagar, torsdagar och…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...