• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

HIF söker Event- & souveniransvarig

Gillar du att driva event och arbeta med människor? Vill du arbeta i ett högt tempo i en spännande och ambitiös organisation? Då kan Helsingborgs IF vara din nästa arbetsgivare. Vi söker nu en Event- och souveniransvarig att förstärka vår organisation med.
Vi söker dig som har erfarenhet av event och försäljning. Du är en driven, strukturerad och målmedveten person som är van vid att arbeta med människor.

– HIF är inne på en ny och spännande resa där vi vill öka upplevelsen på arenan men även synas mer ute i nordvästskåne genom olika event hos föreningar, partners eller andra typer av arrangemang. Olympia är mötesplatsen för våra supportrar där vi dagligen erbjuder dagens lunch men även försäljning av souvenirer, biljett- och säsongskort samt medlemskap. Nu vill vi förstärka organisationen med en event- och souveniransvarig som lyfter ut HIF från Olympia men även är ansvarig för vår souvenirförsäljning, säger Erik Brunnström, marknadschef på Helsingborgs IF.

Kort om tjänsten
Dagligen arbetar du med souvenirförsäljning på Olympia samt planerar, schemalägger och ansvarar för externa och interna event. Eventen äger oftast rum på kvällar eller helger utanför matchdagar. Under säsongen spelas minst 15 hemmamatcher på Olympia där du arbetar med att höja arenaupplevelsen genom olika event, aktiviteter och arrangemang samt ansvarar för souvenirförsäljning på arenan.

Om företaget

HIF har idag en stark position och är ett av regionens största varumärken. I din roll arbetar du under privatmarknad vilket innebär att du arbetar för att driva och utveckla ditt ansvarsområde gentemot våra intressenter. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och stärka varumärket Helsingborgs IF och är därför väldigt måna om att komma ut i samhället och stärka banden mellan klubben och våra intressenter.

Mer om tjänsten

Vi söker en event- och souveniransvarig som skall vara självgående och utåtriktad. Under säsongen arbetar du med att fylla vårt arrangemang med aktiviteter, utställare och underhållning som höjer arenaupplevelsen för vår publik. Under matcherna behöver du kunna hantera många bollar i luften och säkerställa att leverans sker utefter arrangemangsplanen. Du har resultatansvar med tydliga mål och rapporterar direkt till HIF:s marknadschef.

Din profil


Du har erfarenhet av arbete med event och försäljning. I din roll behöver du ha goda kunskaper av att driva och arbeta i butik. Du har goda datakunskaper och är van att arbeta i kassasystem. Som person är du strukturerad, har mycket energi och är van att kunna hantera många arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att ta i och drivs av att bygga starka relationer med människor.

Ansökan


Välkommen med din ansökan genom att maila Erik Brunnström snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Erik Brunnström på erik.brunnstrom@hif.se alt. Tel: 0703–990293

Anställningsomfattning: Heltid.

Lön: Fast lön

Anställningsform: Allmän visstidsanställning tom 31/12.
Publicerades 2020-01-27 16:29 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Lunchmeny vecka 39

2020-09-18 13:18

I sportbaren serveras god lunchbuffé med utsikt över landets finaste…

LÄS MER

Plan för att kunna arrangera smittsäkra arrangemang på Olympia

2020-09-17 15:55

Helsingborgs IF har under en tid arbetat på en plan…

LÄS MER

Spelare och ledare till vårt P7-lag sökes!

2020-09-16 18:02

Vårt P7-lag behöver bli större, därför söker vi nu fler…

LÄS MER

HIF, Tillväxt Helsingborg och Helsingborgs Stad ingår ett nytt hållbarhetssamarbete

2020-09-16 10:00

Helsingborgs IF, Tillväxt Helsingborg och Arbetsmarknadsförvaltningen har ingått ett samarbete…

LÄS MER

Grattis på 90-årsdagen till vår hedersordförande Ingvar Wenehed!

2020-09-15 10:40

Vi säger stort grattis till klubbens hedersordförande Ingvar Wenehed som…

LÄS MER

Se alla höjdpunkter från 2-2-matchen mot Hammarby IF

2020-09-14 17:30

HIF kom tillbaka från dubbelt underläge och hade även möjlighet…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...