• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Alla intäkter från Ina of KingQueens HIF-låt skänks till klubben – Lyssna på låten här!

Sångerskan Ina of KingQueen, eller Sabina Petrini, är uppvuxen i Helsingborg och har ett rödblått hjärta men bor idag i Los Angeles. För att hylla och hjälpa klubben har hon gjort en låt som heter Helsingborg. Alla intäkter från låtens spelningar går oavkortat till klubben i våra hjärtan – HIF.

– För mig är HIF är Helsingborg. Jag har aldrig bokat en resa tillbaka hem utan att ha sett till att jag kan gå på en match och kärleken till laget har blivit ännu större efter att man har flyttat till Los Angeles. Sportkulturen är ju så annorlunda här och folk hejar mest på lag som vinner för stunden. Det är inte som hemma, inte samma lojalitet, säger Ina of KingQueen och fortsätter:

– När man bor utomlands kan man inte vara med på allt och då tänkte jag "okej jag kan inte vara där fysiskt men jag kan skriva en HIF-låt". Det viktiga med låten för mig är att alla känner en gemenskap när dem hör den och att laget kan känna sig peppade och stolta över vem de är och färgerna de spelar för. Dessutom går intäkterna av låten till klubben. Alla har ju inte råd att skicka in pengar så jag tänkte det var ett enkelt sätt att stötta HIF på och ge den tolfte spelaren en egen låt som kan generera pengar till det vi alla älskar: HIF. Sist men inte minst är det ju alltid roligt med fler HIF låtar.

Klicka här för att lyssna på låten och stöd samtidigt klubben!

Om Ina of KingQueen
Ina of KingQueen (Sabrina Petrini) - lead sångare i poprockbandet KingQueen bor idag i Los Angeles. Sabrina är uppvuxen i Helsingborg där karriären började med att delta i lokala talangjakter och tävlingar i streetdans. Hon deltog i UKM och tog 2006 studenten på Olympiaskolan efter att ha gått ut Estetlinjen. I Los Angeles tog hon sin musikexamen på MI i Hollywood och har därefter bland annat uppträtt på American Music Awards, varit på MTV, gjort och spelat in låtar till film och åkt på turné i USA med det egna bandet, KingQueen.

Stolt HIF:are som hon varit sedan barnsben blev hennes nästa projekt en låt till HIF och klubbens supportrar. Men det är inte första gången hon gör något tillsammans med HIF då hon även sjungit Nationalsången på Olympia och varit gäst i HIF-studion under match. Sabrina har också tidigare deltagit i HIF:s egen bilaga, Avspark.

Sabrina vill med låten stötta HIF-supportrarna och Helsingborg och har själv beslutat att alla streams och spelningar av låten kommer doneras till klubben. Låten släpptes den 15:e Juni, samma dag som HIF spelade sin första allsvenska match 2020. Den har hittills lyssnats på över 20 tusen gånger på Spotify och har även spelats i radio P4 Malmöhus.
Publicerades 2020-07-14 9:54 Skrevs av Redaktionen

NYHETER

Kallelse till årsmöte i Helsingborgs Idrottsförening

2021-02-23 15:04

Vi hälsar alla medlemmar varmt välkomna på årsmöte för verksamhetsåret…

LÄS MER

Jörgen Lennartsson efter poängtappet mot IK Gauthiod: “Läropeng”

2021-02-21 18:16

Det blev en missräkning i cuppremiären när HIF tappade poäng…

LÄS MER

Oavgjort i årets första tävlingsmatch

2021-02-21 18:07

Första tävlingsmatchen för året spelades borta mot IK Gauthiod. Matchen…

LÄS MER

Startelvan i cupmatchen mot IK Gauthiod

2021-02-21 14:00

Klockan 15:00 är det avspark mellan IK Gauthiod och HIF…

LÄS MER

Inför IK Gauthiod – HIF

2021-02-20 13:22

Imorgon, söndagen den 21 februari klockan 15:00, drar tävlingssäsongen igång…

LÄS MER

Lunchmeny vecka 8

2021-02-19 17:46

I sportbaren serveras god lunchbuffé med utsikt över landets finaste…

LÄS MER

www.solidab.se
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...