• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Foto: Johan Lilja

HIF anställer Carina Laasby Biller till flick- & damverksamheten

Imorgon, lördagen den 15 augusti, startar inskrivningen av flickspelare i Helsingborgs IF. Vi är nu glada att kunna ta nästa steg i etableringen av flick- & damfotboll i föreningen genom att anställa Carina Laasby Biller.

Carina Laasby Biller har lång erfarenhet som både spelare och ledare. Under de senaste nio åren har hon dessutom arbetat inom Skånes Fotbollsförbund som talangutvecklare för flickor 13-16 år. Innan dess har hon varit tränare för såväl flick- som pojk- och damlag i regionen.

Det är med glädje som vi presenterar Carina som en förstärkning i organisationen för etablering av flick- & damfotboll i HIF. Tillsammans med verksamhetsansvarige Anders Ljung ska hon arbeta med fokus på att planera, genomföra och följa upp de projekt och delar i verksamheten som ligger framför oss. I sin roll kommer hon dessutom att vara ute på skolor för att öka kunskapen om diabetes samt sätta barn i rörelse genom att på skolraster och fritids skapa möjligheter för barnen att spela fotboll.

– Det är ärofullt och fantastiskt kul att vara med från start att bygga upp flick- och damverksamheten i resan mot större mål. Det har alltid vara min dröm att se tjejer kläs sig i den rödblåa dräkten och spela på Sveriges vackraste arena. Att samtidigt vara delaktig i att skapa aktiva val som bidrar till bättre hälsa bland vår ungdomar är inspirerande, säger Carina.

– Det känns fantastiskt roligt att vi kan fortsätta vår etablering av flick- & damfotboll inom Helsingborgs IF och är otroligt glada över att ha fått in en så kompetent och erfaren medarbetare som Carina. Trots yttre omständigheter som påverkat vår förening har vi möjlighet att enligt plan kunna arbeta vidare med att få fler flickor att börja spela fotboll och det dessutom i den rödblåa HIF-tröjan för första gången någonsin, säger HIF:s klubbdirektör Joel Sandborg.

Vi hälsar Carina varmt välkommen till HIF!
Publicerades 2020-08-14 13:59 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Provträna med HIF:s ungdomslag

2020-09-23 18:51

Om du är intresserad av spela i något av HIF:s…

LÄS MER

Gratis höstlovsaktivitet för flickor

2020-09-23 12:21

Höstlovet närmar sig och vi kan med glädje presentera en…

LÄS MER

HIF söker ungdomstränare!

2020-09-23 10:42

Inför 2021 vill vi fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet och…

LÄS MER

Se alla höjdpunkter från 3-1-segern mot Varbergs BoIS här!

2020-09-22 17:23

Se alla höjdpunkter från HIF:s segermatch mot Varbergs BoIS. Alex…

LÄS MER

Armin Gigovic kallad till landslagsläger

2020-09-22 11:10

Mellan den 5 och 8 oktober kommer P02-landslaget att samlas…

LÄS MER

Brandur Hendriksson efter segern mot Varbergs BoIS: “Bortasegrar ger självförtroende”

2020-09-21 22:46

Brandur Hendriksson stod för en av sina allra bästa insatser…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...