• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Helsingborgs IF söker två företagssäljare

Gillar du att sälja och jobba i ett högt tempo i en spännande och ambitiös organisation? Då kan Helsingborgs IF vara din nästa arbetsgivare! Vi söker två erfarna säljare att förstärka vår försäljningsorganisation med.

Vi söker dig som är erfaren och driven säljare. Du ska vara självgående och utåtriktad, gilla att jobba i ett högt tempo och brinna för ditt jobb.

– Klubbens rättighetsportfölj växer med nya möjligheter. Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till marknadsföring, konferens, produktplacering inom vår e-sport och flickfotboll. Nu vill vi förstärka vår försäljningsavdelning med två säljare som ska vara med och bygga upp den mest innovativa och nytänkande sportmarknadsföringsförsäljningen i Sverige, säger Reda Chahrour, affärsområdeschef på Helsingborgs IF.

– Olympia, som är en av Sveriges modernaste arenor, gör klubben mer attraktiv för företag att ta sina kunder och personal på fotboll. Samtidigt växer nya marknader fram, bland annat e-sporten som växer oerhört snabbt. Dessutom ska klubbens hållbarhetsarbete locka fler investerare till att inse värdet av vad HIF gör i samhället, fortsätter Reda.

Låter det lockande att bli en del i Helsingborgs IF? Du kan läsa mer om tjänsten och vad vi söker här under.

Din ansökan mejlar du till reda.chahrour@hif.se senast den 28 september.
Kort om tjänsten
Helsingborgs IF söker två stycken företagssäljare. I takt med att klubbens portfölj växer vill vi nu fortsätta utvecklingen av vår marknadsavdelning. Du kommer att arbeta i ett bolag med ambitiösa tillväxtmål. Du ansvarar för att utveckla relationer och affärer med befintliga partners men även arbeta aktivt med att bearbeta nya kunder.

Om företaget
HIF har idag en stark position och är ett av regionens största varumärken med ett stort antal samarbetspartners och fungerande affärsnätverk för regionens företag.

Vi vill nu fortsätta utveckla vår affärsmodell till en mer innovativ och nytänkande paketering och du kommer vara en viktig del i detta arbete.

Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till marknadsföring, konferens, produktplacering inom vår e-sport och flickfotboll. CSR och hållbarhetsarbete är även det viktiga delar i vårt arbete.

Mer om tjänsten

Vi söker säljare som skall vara självgående och utåtriktade. Du kommer arbeta aktivt med både befintliga kunder samt eget uppsökande av prospects. Detta är ett omväxlande och självständigt arbete där du får chansen att driva säljprocessen. Du förväntas närvara vid lagets hemmamatcher och de olika företagsevents som klubben genomför med sitt affärsnätverk.

Resultatansvar med tydliga mål ingår i tjänsten och du rapporterar direkt till HIF:s affärsområdeschef.

Din profil

Du har dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), viljan och förmågan att utveckla verksamheter, affärer och nå uppsatta mål. Du brinner för att arbeta med försäljning.
Som person är du prestigelös, självgående och drivs av att vinna. Du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift och har en stor portion av mod. Du har en god social förmåga och är en duktig nätverksbyggare. Vi ser det som meriterande om du redan nu har goda relationer och ett stort nätverk bland regionens företag. Du har relevant utbildning inom försäljning, marknad och kommunikation.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att maila Reda Chahrour snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Reda Chahrour på reda.chahrour@hif.se alt. Tel: 072-5463229
Anställningsomfattning : Heltid.

Lön: Fast lön med rörlig del.
Anställningsform: 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsort: Helsingborg. Vi sitter i fräscha och nyrenoverade lokaler på Olympia.
Publicerades 2019-08-27 16:47 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Startelvan i hemmamatchen mot Falkenbergs FF

2020-11-29 13:30

Klockan 14:30 är det avspark mellan HIF och Falkenbergs FF…

LÄS MER

Matchtrupp och tränarkommentarer inför HIF – Falkenbergs FF

2020-11-28 14:40

Imorgon, söndagen den 29 november klockan 14:30, tar HIF emot…

LÄS MER

Lunchmeny vecka 49

2020-11-27 13:39

I sportbaren serveras god lunchbuffé med utsikt över landets finaste…

LÄS MER

Julcatering från sportbaren – Ät restaurangjulbord hemma!

2020-11-26 17:24

Julborden fick tyvärr ställas in på grund av coronarestriktioner men…

LÄS MER

200 Rio-Nallar lämnades över till barnsjukhuset i Helsingborg

2020-11-23 17:10

Den 27 oktober var den internationella nalledagen. Eftersom en nalle…

LÄS MER

Tung uddamålsförlust i Borås

2020-11-22 17:45

Det blev förlust med 2-1 mot IF Elfsborg på Borås…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...