• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Helsingborgs IF söker en marknadskoordinator

Gillar du att arbeta med event, marknadsföring och kundhantering? Vill du arbeta i ett högt tempo i en spännande och ambitiös organisation? Då kan Helsingborgs IF vara din nästa arbetsgivare. Vi söker nu en marknadskoordinator att förstärka vår försäljningsorganisation med.

Vi söker dig som är en erfaren och driven marknadskoordinator, du ska vara självgående, duktig administrativt och gillar att jobba i ett högt tempo och brinner för ditt jobb.

– Klubbens rättighetsportfölj växer med nya möjligheter. Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till marknadsföring, konferens, produktplacering inom vår e-sport och flickfotboll. Nu vill vi förstärka vår försäljningsavdelning med en koordinator som får en viktig roll i vår ambition att stärka våra band och ge den bästa servicen till våra partners, säger Reda Chahrour, affärsområdeschef på Helsingborgs IF.

– Olympia, som är en av Sveriges modernaste arenor, gör klubben mer attraktiv för företag att ta sina kunder och personal på fotboll. Samtidigt växer nya marknader fram, bland annat e-sporten som växer oerhört snabbt. Dessutom ska klubbens hållbarhetsarbete locka fler investerare till att inse värdet av vad HIF gör i samhället, fortsätter Reda.

Låter det lockande att bli en del i Helsingborgs IF? Du kan läsa mer om tjänsten och vad vi söker här under.

Din ansökan mejlar du till reda.chahrour@hif.se senast den 5 oktober.

Kort om tjänsten
Helsingborgs IF söker en driven marknadskoordinator. I takt med att klubbens portfölj växer så vill vi nu fortsätta utvecklingen av vår försäljningsavdelning. Du kommer att arbeta i ett bolag med ambitiösa tillväxtmål. Du kommer jobba väldigt nära affärsområdeschefen med exempelvis klubbens affärsnätverk, bokningar till VIP avdelningar, administrativ hjälp till säljare, CRM system, sociala medier, företagsevent m.m.

Om företaget
HIF har idag en stark position och är ett av regionens största varumärken med ett stort antal samarbetspartners och fungerande affärsnätverk för regionens företag.

Vi vill nu fortsätta utvecklingen av vår affärsmodell till en mer innovativ och nytänkande paketering och du kommer vara en viktig del i detta arbetet.

Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till marknadsföring, konferens, produktplacering inom vår e-sport och flickfotboll. CSR och hållbarhetsarbete är även det viktiga delar i vårt arbete.

Mer om tjänsten
Vi söker en koordinator som skall vara självgående och utåtriktade. Du kommer arbeta aktivt med våra befintliga partners, kubbens affärsnätverk, företagsevent och vara administrativt behjälplig till företagets säljare. Detta är ett omväxlande och självständigt arbete. Du förväntas närvara vid lagets hemmamatcher och de olika företagsevents som klubben genomför med sitt affärsnätverk.
Resultatansvar med tydliga mål ingår i tjänsten och du rapporterar direkt till HIFs affärsområdeschef.

Din profil

Du har minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat nära en säljorganisation antingen som koordinator eller säljare. Du har viljan och förmågan att utveckla verksamheter. Du är organiserad i ditt arbete, effektiv och är van med många arbetsuppgifter. Du är duktig administrativt och drivs av att jobba som ”spindeln i nätet”.
Som person är du prestigelös, självgående, effektiv och drivs av att vinna. Du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift och har en stor portion av mod. Du har en god social förmåga och är en duktig nätverksbyggare. Vi ser det som meriterande om du redan nu har goda relationer och ett stort nätverk bland regionens företag. Du har relevant utbildning inom försäljning, marknad och kommunikation.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att maila Reda Chahrour snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Reda Chahrour på reda.chahrour@hif.se alt. Tel: 072-5463229

Anställningsomfattning: Heltid.
Lön: Fast lön med rörlig del.
Anställningsform: 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsort: Helsingborg. Vi sitter i fräscha lokaler på Olympia.
Publicerades 2019-09-17 18:30 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Nermin Karić: “Jag är jättetaggad”

2020-02-18 10:57

20-årige Nermin Karić är med på HIF:s träningsläger. Såhär beskriver…

LÄS MER

Truppen som åker till Cypern och intervju med Olof Mellberg

2020-02-17 12:52

Idag, måndagen den 17 februari, beger sig HIF-truppen mot Cypern…

LÄS MER

Information gällande träningsmatcher på Cypern

2020-02-15 15:53

Måndagen den 17 februari åker HIF till Cypern för träningsläger.…

LÄS MER

Charlie Weberg lånas ut till GAIS

2020-02-15 12:30

Helsingborgs IF är överens med GAIS om en utlåning av…

LÄS MER

Tung HIF-kväll i Borås

2020-02-14 20:11

Träningsmatchen borta mot IF Elfsborg blev en jobbig historia för…

LÄS MER

Startelvan i träningsmatchen mot IF Elfsborg

2020-02-14 16:30

Klockan 17:30 är det avspark mellan HIF och IF Elfsborg…

LÄS MER

www.solidab.se
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...