• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Helsingborgs IF förstärker sportkontoret – Reda Chahrour ny Affärsområdeschef Företagsförsäljning

Helsingborgs IF fortsätter att utvecklas och klubbens rättighetsportfölj växer med nya möjligheter. I Allsvenskan krävs det mer av sportkontoret än tidigare och vi tävlar med andra klubbar om kommersiella intäkter.

Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till produktplacering inom vår e-sport. Här krävs mer omfattande arbete att bygga ihop och paketera nya moderna erbjudande till marknaden. Därför har nu Reda Chahrour anställts som ny Affärsområdeschef för företagsförsäljningen.

– Marknaden är inne i en snabb förändring när det kommer till klubbens kommersiella rättigheter. För att HIF ska vara i framkant måste vi ha en organisation som klara av detta arbete. I Reda Chahrour får vi en engagerad, driven och kreativ affärsområdeschef för vår företagsförsäljning. Redas erfarenheter, egenskaper och kunskap kan ta klubben vidare till nästa steg, säger Joel Sandborg, klubbdirektör Helsingborgs IF.

Olympia, som är en av Sveriges modernaste arenor, gör klubben mer attraktiv för företag att ta sina kunder och personal på fotboll. Samtidigt växer nya marknader fram, bland annat e-sporten som växer oerhört snabbt. Dessutom ska klubbens hållbarhetsarbete locka fler investerare till att inse värdet av vad HIF gör i samhället.

– Helsingborg finns i en snabbväxande region som vill fokusera på innovation och vara ledande i många frågor. Vi på HIF vill bygga upp den mest innovativa och nytänkande företagsförsäljningen i Sverige. Jag har arbetat med försäljning i hela mitt vuxna liv och att få chansen att arbeta i en klubb med så starkt varumärke och stor potential gör mig både stolt och energifylld, säger Reda Chahrour som har ett tioårigt förflutet som spelare i HIF.

Reda kommer närmast från rollen som försäljningschef på HD-Sydsvenskan/Tidningen Hallå och tillträder sin tjänst den 1 april. Vi hälsar honom varmt välkommen till HIF!

Publicerades 2019-03-11 22:00 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Lunchmeny vecka 50

2019-12-06 14:26

I sportbaren serveras god lunchbuffé med utsikt över landets finaste…

LÄS MER

Buda hem årets matchtröjor!

2019-12-06 12:00

Har du under en tid funderat på vad den perfekta…

LÄS MER

Niclas Gustafsson ny Account Manager i HIF

2019-12-05 15:25

HIF har anställt Niclas Gustafsson som ny Account Manager och…

LÄS MER

William Westerlund och Anton Nilsson uttagna till P16-landslaget

2019-12-04 14:53

HIF:s William Westerlund och Anton Nilsson har blivit uttagna till…

LÄS MER

Information om allmän säsongskortsförsäljning

2019-12-03 15:24

Säsongskort 2020 är nu släppt för allmänheten. Ta första #Stegetmot2020!…

LÄS MER

Bli medlem 2020!

2019-12-02 19:32

Vi lyckades med vår gemensamma målsättning om att stanna kvar…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...