• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Helsingborgs IF förstärker sportkontoret – Reda Chahrour ny Affärsområdeschef Företagsförsäljning

Helsingborgs IF fortsätter att utvecklas och klubbens rättighetsportfölj växer med nya möjligheter. I Allsvenskan krävs det mer av sportkontoret än tidigare och vi tävlar med andra klubbar om kommersiella intäkter.

Ett samarbete med Helsingborgs IF sträcker sig från matchdagshospitality till produktplacering inom vår e-sport. Här krävs mer omfattande arbete att bygga ihop och paketera nya moderna erbjudande till marknaden. Därför har nu Reda Chahrour anställts som ny Affärsområdeschef för företagsförsäljningen.

– Marknaden är inne i en snabb förändring när det kommer till klubbens kommersiella rättigheter. För att HIF ska vara i framkant måste vi ha en organisation som klara av detta arbete. I Reda Chahrour får vi en engagerad, driven och kreativ affärsområdeschef för vår företagsförsäljning. Redas erfarenheter, egenskaper och kunskap kan ta klubben vidare till nästa steg, säger Joel Sandborg, klubbdirektör Helsingborgs IF.

Olympia, som är en av Sveriges modernaste arenor, gör klubben mer attraktiv för företag att ta sina kunder och personal på fotboll. Samtidigt växer nya marknader fram, bland annat e-sporten som växer oerhört snabbt. Dessutom ska klubbens hållbarhetsarbete locka fler investerare till att inse värdet av vad HIF gör i samhället.

– Helsingborg finns i en snabbväxande region som vill fokusera på innovation och vara ledande i många frågor. Vi på HIF vill bygga upp den mest innovativa och nytänkande företagsförsäljningen i Sverige. Jag har arbetat med försäljning i hela mitt vuxna liv och att få chansen att arbeta i en klubb med så starkt varumärke och stor potential gör mig både stolt och energifylld, säger Reda Chahrour som har ett tioårigt förflutet som spelare i HIF.

Reda kommer närmast från rollen som försäljningschef på HD-Sydsvenskan/Tidningen Hallå och tillträder sin tjänst den 1 april. Vi hälsar honom varmt välkommen till HIF!

Publicerades 2019-03-11 22:00 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Presskonferens efter Djurgårdens IF – HIF

2020-07-06 22:30

Se presskonferensen med tränarna efter Djurgårdens IF – HIF:

LÄS MER

HIF kom tillbaka efter tvåmålsunderläge på Tele2 Arena

2020-07-06 22:15

Efter att ha hamnat i ett tidigt tvåmålsunderläge mot Djurgårdens…

LÄS MER

Startelvan i bortamatchen mot Djurgårdens IF

2020-07-06 18:00

Klockan 19:00 är det avspark på Tele2 Arena där HIF…

LÄS MER

Matchtruppen till Djurgårdens IF – HIF

2020-07-06 11:11

Idag, måndagen den 6 juli klockan 19:00, gästar HIF Tele2…

LÄS MER

Speldatum och tider fastställda för omgång 7-18 av Allsvenskan

2020-07-03 16:00

Nu är speldatum och avsparkstider för omgång 7-18 av Allsvenskan…

LÄS MER

Spelare & ledare belönades på HIF-Vännernas årsmöte

2020-07-03 15:47

Supporterföreningen HIF-Vännerna höll under förra veckan sitt årsmöte för verksamhetsåret…

LÄS MER

www.solidab.se
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...