• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

Arrangemangsinformation HIF – IFK Norrköping: Flera nyheter och förändringar på Olympia

Den allsvenska premiären mot IFK Norrköping närmar sig. Eftersom det är ny säsong och dessutom första allsvenska matchen på Olympia sedan ombyggnationen har en del saker förändrats. Här är viktig information till dig som kommer eller tänkt komma till matchen på söndag.

Biljett & säsongskort
Biljettförsäljningen går väldigt bra, framför allt sedan i måndags. Se till att köpa din biljett i tid och vi rekommenderar förköp. Biljettluckorna på Olympia öppnar en timme innan avspark. Din biljett kan du köpa genom att trycka här!

Köper man säsongskort i Olympiashopen (öppet ons-fre 10-14) eller på webben senast lördag kväll ligger kortet klart för avhämtning i luckan ”Biljettinfo” utanför Shopen från 15.30 på söndag.

Tänk på att köerna kan bli långa – kom i tid!

Nya rutinerna vid insläppen – försök komma tidigare till arrangemanget
Inför säsongen ställs det nya villkorskrav för våra matcharrangemang. Det gäller främst nya rutiner vid insläppen och visiteringsmiljön. Som tidigare skall visitering ske, men med nya direktiv. Det innebär att själva visiteringen tar något längre tid och vi uppmanar därför alla besökare att komma i god tid till arenan innan matchstart.

Alla besökare är skyldiga att genomgå visitation
För att få komma in på evenemanget är alla besökare skyldiga att genomgå visitation. Om de nekar till detta riskerar de att inte få tillträde till arenan och heller inte få pengarna tillbaka för biljetten de har köpt. En rekommendation är att visitationen sker innan besökaren kommer in på själva arenan, alltså i direkt anslutning till den fysiska entrén. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, det vill säga den som inte frivilligt underkastar sig visitation ska inte heller behöva göra det, men kan då nekas entré till evenemanget.

Klicka för att se hur en visitering går till.

Olympiashopen
På söndag öppnar Olympiashopen 14.30 och vi säljer säsongskort fram till 16.30. Därefter måste vi fokusera på enbart biljett & souvenirförsäljning till matchen.


Mat & dryck
Vi har lanserat en ny bokningssida där du kan boka platser både i sportbaren och i Bistro1907. Klicka här för att komma till bokningssidan. Sportbaren öppnar 2,5h innan matchstart.

Ny meny i sportbaren
En annan nyhet är sportbarens nya, fräscha meny som du hittar här!

Östra Baren ersätter Bistro Bar
Östra Baren är en ny bar som kommer att befinna sig strax till vänster om entré Ö2. Baren är inte en medlemsbar men kommer att ha medlemspriser. Meny hittar du här.

Kioskerna öppnar i samband med publikinsläppet en timme innan avspark.

Aktiviteter
Vi kommer att ha en DJ utanför Olympia som spelar musik. Vi har också diverse aktiviteter för de yngre med bland annat uppblåsbar fotbollsplan och speed-shooting.

Press
Media ska ansöka om ackreditering senaste ett dygn innan matchstart. Vi vill också informera om att vi har en ny ingång till presscentret. Media välkomnas till dörren mellan spelarentrén och VIP-entrén på västra läktaren. En annan nyhet är att sittande media nu ska använda pressläktaren som heter Press Norr istället för tidigare Press Söder. Ansök om ackreditering här.

Matchens förening
Matchens förening är Kalle Joelssons och Markus Holgerssons moderklubb Lödde IF.

Är ni ett lag eller en hel förening som vill komma till matchen? Ta då del av vårt föreningserbjudande. Läs mer här!

50/50-lotteri
HIF-Vännerna kommer i vanlig ordning att sälja 50/50-lotter där 50% av vinsten går till HIF:s ungdomsavdelning. Resten går till lyckliga vinnare. HIF-Vännerna kommer inför den allsvenska premiären att lämna över en check med pengar som supportergrupperingen dragit in till klubben.
Publicerades 2019-03-28 15:00 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

16-årige Simon Bengtsson om första veckan med A-laget: “Blivit bra omhändertagen”

2021-01-16 12:00

Simon Bengtsson är 16 år gammal och har varit i…

LÄS MER

Lunchmeny vecka 3

2021-01-15 14:15

I sportbaren serveras god lunchbuffé med utsikt över landets finaste…

LÄS MER

Mikael Dahlberg ny akademichef i HIF

2021-01-15 11:51

Mikael Dahlberg blir ny akademichef i HIF. Han tillträder sin…

LÄS MER

Olympia – Årets otbollsplan enligt de allsvenska spelarna 2020

2021-01-15 10:39

De allsvenska spelarna 2020 har via spelarföreningen röstat fram Olympia…

LÄS MER

Superettanpremiär borta mot GIF Sundsvall – Här är spelordningen

2021-01-14 17:03

Spelordningen för Superettan 2021 är nu fastställd. HIF inleder borta…

LÄS MER

Premiärträningen flyttas på grund av frusen plan

2021-01-14 9:57

På grund av frusen plan kommer dagens premiärträning att flyttas…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...