• ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...

890 835 kronor från Gräsroten till HIF Ungdom

Vi riktar ett stort tack till alla 10 698 supportrar som kopplat sitt spelkort hos Svenska Spel till Helsingborgs IF. Ert engagemang har idag gett klubben 890 835 kronor genom Svenska Spels Gräsroten-projekt. Pengarna går oavkortat till klubbens ungdomsavdelning.

––Gräsroten är ett viktigt inslag i vår förening och betyder mycket för oss och då inte bara den intäktsmöjlighet som finns utan också det engagemang som det innebär för vår klubb. Vi jobbar aktivt med att öka andelen gräsrötter till vår förening i samarbete med Svenska Spels ombud med vilka vi har en mycket bra dialog. Pengarna blir ett positivt tillskott till vår ungdomsavdelning som kontinuerligt arbetar med att utveckla samtliga spelare och få fler att nå vår A-trupp, säger HIF:s marknadsansvarig Helena Wennerström.

Genom att välja Helsingborgs IF som din favoritklubb hos Svenska Spels projekt, Gräsroten, kan du stödja HIF:s ungdomsverksamhet helt utan extra kostnad varje gång du spelar hos Svenska Spel. Alla som valt Helsingborgs IF som sin favoritförening genererar poäng till HIF varje gång spelkortet används. Ju fler poäng Helsingborgs IF får, desto större del av de 50 miljonerna som Svenska spel delar ut till ungdomsidrotten får klubben ta del av.

Insamlingen av poäng till nästa års utdelning har redan börjat. Vi uppmanar dig därför att välja Helsingborgs IF som favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel, om du inte redan gjort det. Du kopplar ditt kort genom att säga till nästa gång du är hos ditt spelombud eller genom att registrera dig online. För mer information klicka här.

Fakta Gräsroten:
Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå.
Publicerades 2017-11-15 10:54 Skrevs av Midhat Kuduzovic

NYHETER

Var med från början!

2018-02-18 14:55

Det är dags att spänna blicken mot en ny spännande…

LÄS MER

Huvudtränare Per-Ola Ljung efter IFK Norrköping – HIF: “Mycket positivt men en del att jobba på också”

2018-02-17 19:23

Huvudtränare Per-Ola Ljung kommenterar 1-1 matchen mot IFK Norrköping på…

LÄS MER

Delad pott mot IFK Norrköping

2018-02-17 17:52

Det blev 1-1 mot IFK Norrköping på Östgötaporten efter att…

LÄS MER

Startelvan mot IFK Norrköping

2018-02-17 15:00

Klockan 16:00 är det avspark mellan IFK Norrköping och HIF…

LÄS MER

Se det senaste avsnittet av Linos Café med nyförvärvet Andri Runar Bjarnason här!

2018-02-16 15:30

I det senaste avsnittet av Linos Café gästas Torbjörn Dencker…

LÄS MER

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...