skip to Main Content
Foto: Bildbyrån

Kondektor ny dräktsponsor för herrlaget inför 2021

Sedan tidigare har vi presenterat AKEA, Resurs Bank, Solid Försäkringar och XXL som herrlagets dräktpartners 2021. Nu hälsar vi Kondektor, som sedan tidigare är officiell tryckleverantör, välkomna som ny dräktpartner.

Platsen mellan klubbemblemet och den mångåriga officiella leverantören Puma på herrlagets matchtröjor 2021 kommer att prydas av Helsingborgsföretaget Kondektor.

– Vi på Kondektor är stolta över att samarbetet mellan oss och HIF har fördjupats ytterligare och vi ser framemot att finnas med på matchtröjorna under denna säsong. HIF gör starka prestationer på fotbollsplanen och driver viktiga samhällsprojekt vid sidan av de kritade linjerna. Det är något som för oss är viktigt att vara med och bidra till, säger Kondektors VD Henrik Dahlberg.

Med de mest hållbara arbetskläderna, snyggaste profiljackorna och de fräckaste profilprodukterna klär Kondektor upp dig och dina medarbetare på jobbet.

– Vi är glada att fördjupa vårt samarbete med en stark lokal aktör som Kondektor. Vi är sedan tidigare oerhört nöjda med deras leverans av tryck till alla våra lag. Vi känner oss väldigt stolta över matchtröjan som herrlaget kommer att springa ut till seriepremiär imorgon, säger HIF:s kommersiella chef Reda Chahrour.