skip to Main Content

HIF i samarbete med Moodi

Helsingborgs IF presenterar med glädje sitt samarbete med lokala startupföretaget Noboto Innovation, genom varumärket Moodi, som arbetar med att stärka företagskultur och förenkla internkommunikation.

Det är många personer som arbetar för HIF. Allt från ungdomstränare, sportkontorspersonal, matchdagspersonal och restaurangpersonal. Att hålla ihop gruppen på ett par hundra personer har sina utmaningar. För att hålla god kontakt med alla och få alla att känna sig delaktiga ingår nu HIF ett samarbete med Noboto Innovation och deras varumärke Moodi. Noboto Innovation är ett Helsingborgsföretag som har sin verksamhet på Hetch.

– Det är viktigt att bygga en företagskultur och bidra till att alla som är en del av HIF känner att de verkligen är en del av något större. Samtidigt är vi glada över att arbeta med en startup och främja det lokala entreprenörsskapet genom detta samarbete. Tillsammans med Moodi hoppas vi kunna skapa en starkare och mer sammanvävd förening, säger Reda Chahrour, kommersiell chef på HIF.

Vi har idag flertalet medarbetare som inte befinner sig på Olympia vid samma tidpunkt vardaglig dags och som heller inte alltid har en dator tillgänglig under arbetstid. Därför blev mobiltjänsten Moodi ett attraktivt alternativ för oss. Den trygga inloggningen med mobilt BankID gör även att man på ett säkert sätt vågar dela intern information sinsemellan på ett positivt och glatt sätt.

– Vi ser Moodi som ett verktyg för att skapa en inkluderande kultur där vi tillsammans kan sprida och säkra vår gemensamma värdegrund, säger klubbens hållbarhetschef Anna Eklund.

Vi ser framemot att nyttja Moodis tjänst och på så sätt stärka HIF!