skip to Main Content

Helsingborgs IF önskar alla bortasupportrar välkomna till Helsingborg och Olympia. 
Som bortasupporter är du alltid välkommen på Olympia och vi ser det alltid som positivt att få motstånd även på läktaren i form av sång och ramsor.

Här får du information om Olympia och ditt besök på arenan.
Kommer ni organiserat kan ni även kontakta klubben på info@hif.se för hjälp.
Ni kan även kontakta er egna SLO i er klubb för information.

Bortasektion
På Olympia är den nedre delen av Norra läktaren en bortasektion, som tar emot 1500 ståplatssupporters.
Entrén till bortasektionen finns på norra sidan av Olympia där det även finns en biljettlucka i anslutning till bortaentrén.

Vi rekommenderar alltid förköp och det går att göra ända fram till matchstart genom dator eller mobil. Vi kan hantera biljettköp vid arenan, men för er skull rekommenderar vi förköp vilket är mycket smidigare och du slipper då även köa för att köpa biljett.

Sittplats bortasupportrar
Det finns ingen bortasektion med sittplats, vi rekommenderar bortasupportrar som önskar sittplats sektion 55/56. Vid större bortaföljen är det möjligt att anpassa efter situation. Vi går gärna er till mötes men håller gärna en dialog, kontakta då info@hif.se.

Insläpp och service
60 min innan matchstart öppnar våra publika entréer till arenan om inget annat kommuniceras. Det finns kiosker och toaletter i direkt anslutning till bortasupportersektionen. Uppehållsytan är uppvärmd och väderskyddad.

Vår personal är här för er skull och för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi respektera alla våra gäster, men accepterar inte hot eller trakasserier.

Välkomna till Olympia.

Hitta till Olympia